« Maandag, mijn DURVdag»

Gepubliceerd op 28-10-2019

Thank God it’s Monday! Ja echt.... maandag!

 

Dat klinkt misschien best wat vreemd in de oren voor de meesten, maar ik meen het! Ondanks dat de Dutch Design Week 2019 in Eindhoven weer is afgelopen! En wat was hij weer gaaf he! Ik heb er zo van genoten. Wat een inspiratie en goede initiatieven, ook op duurzaamheids gebied ..... okee, ik dwaal af :)

Maar maandag blijft toch wel mijn fijnste DURV-dag!

Ik start die dag steevast met een rondje hardlopen in het bos. En ik weet niet of jullie dat ook hebben tijdens sporten? Maar bij mij komen dan allerlei emoties los. Als ik boos ben dan plan ik tijdens het rennen de meest vreselijke wraakacties (die ik nooit uitvoer hoor). Verdriet is lastig van me af te zetten. Ben ik in een vrolijke bui, wat bij mij in de ochtend best zeldzaam is, dan voel ik me meteen ‘high’ tijdens het buiten rennen. Ik hoop dat dit volkomen normaal klinkt voor mensen met dezelfde hobby? 

Maar in gedàchten ben ik in elk geval ALTIJD tijdens het sporten. Gedachten die regelmatig uitmonden in de meest waanzinnige ideeën en plannen op interieurgebied. 

En ik heb dan de hele maandag nog tijd om die ideeën uit te werken! 

Soms werk ik een klein idee direct uit in mijn eigen huis, en lig daarna in de meest rare posities om een foto daarvan te maken voor mijn Insta-account. Maar nog vaker blijven deze gave (meestal toch wel wat grotere) plannen bij mij in mijn hoofd opgeslagen voor de toekomstige klant die daar gebruik van gaat maken. Zooooo jammerrrrr! Ik wil nu al iemand blij maken daarmee!

Dus kom maar op met je interieurprobleem! Het begint nu aardig vol te worden in die ‘grijze massa’! 

 

Morgen is het weer dinsdag, wasdag! (ik loop standaard achter)

wasgoed-1572271487.jpg
ideeen-01572271585.jpg