Tarief interieuradvies aan huis

Kleuradvies; € 120,-* per ruimte (woonkamer met open keuken = 1 ruimte); ca. 1,5 uur

DURV Interieuradvies kan bij je thuis komen om een kleuradvies te geven. Er wordt rekening gehouden met de ruimte, lichtinval, bestaande (blijvende) meubelstukken en persoonlijke smaak. En DURV zou DURV niet zijn als een mooie blikvanger niet extra geaccentueerd wordt! Om goed voorbereid te zijn ontvang ik graag vooraf foto's van de ruimte(n).

Je krijgt een persoonlijk advies, voorzien van kleurcodes en eventueel staaltjes, zodat je zelf direct aan de slag kunt.

*genoemde prijs is INCLUSIEF 21% btw. Kilomotervergoeding: 19 ct./km, vanaf 10 km rond Geldrop. 


Interieuradvies op maat; tarief € 80,-* per uur

Weet je het even niet meer? Heb je al van alles geprobeerd met je interieur maar ben je toch niet tevreden met het resultaat? Dan is een interieuradvies op maat een goede keuze! DURV kijkt met een deskundig oog naar de inrichting en geeft je de tips en ideeën die nodig zijn om net dàt te veranderen wat je zelf niet bedacht of gezien had. 

HOE ik dat aanpak? 

-fase 1- de vrijblijvende kennismaking

In een eerste kennismakingsgesprek bij je thuis wordt besproken wat je woonwens is en het beschikbare budget hiervoor. Tijdens de kennismaking wordt duidelijk wat de mogelijkheden zijn, waar eventuele knelpunten liggen en of er misschien verschil zit in interieursmaak tussen jou en medebewoner(s). Maar heb vertrouwen! Samen komen we tot een mooie passende oplossing! Om goed voorbereid te zijn ontvang ik graag vooraf foto's van de ruimte(n). Het is heel fijn als een plattegrond beschikbaar is. Dit kennismakingsgesprek is voor u gratis. Er wordt namelijk nog geen advies gegeven, Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Bel of App me op nummer 06-14567631.

-fase 2- offerte op maat

Bij een goede 'klik" ga ik voor je aan de slag. Omdat elk plan anders is, en ik inzicht heb in je wensen, ontvang je na het kennismakingsbezoek een offerte op maat. De mondelinge afspraken/verwachtingen worden vastgelegd, waardoor je van te voren weet hoe hoog de kosten zullen uitvallen. Een prettig gevoel lijkt me! Uiteraard kan deze offerte op verzoek en in overleg worden uitgebreid. Elke aanpassing zal ook steeds worden vastgelegd in een aanvullende offerte. Als je je helemaal kunt vinden in de offerte en ermee akkoord bent volgt de gerichte opdracht aan DURV Interieuradvies. 

-fase 3- moodboard

DURV gaat je vragen een moodboard te maken. Dat is misschien niet zo heel hip, maar een hele fijne methode voor mij, en eigenlijk ook voor jezelf, om duidelijk te krijgen waar je nu echt gelukkig van wordt. Dat is ook precies de reden waarom ik je altijd zal vragen om afbeeldingen te verzamelen waar je een fijn gevoel bij krijgt. Dat hoeven geen afbeeldingen te zijn van meubels of interieurs. Dat màg uiteraard wel, maar omdat het de bedoeling is dat het moodboard een sfeerbeeld gaat opleveren, mogen het ook afbeeldingen zijn van maaltijden, kleding, teksten, natuur enzovoort. Zodra je diverse afbeeldingen verzameld hebt, plak je de beste op je moodboard. Dit moodboard zal ik uitgebreid bestuderen en ook die van je eventuele medebewoners. Het moodboard is dus belangrijk! Wees vooral eerlijk....er is geen 'goed' of 'fout'. 

-fase 4- tussentijdse analyse 

Vanuit hier volgt een analyse door mij en presenteer ik bij je thuis een door DURV gemaakt moodboard. We bespreken of ik op de juiste lijn zit, of de interieurstijl herkenbaar is, of de kleurkeuzes prettig aanvoelen. Geef je eerlijke menig maar vergeet niet een beetje te durven! Je vraagt mijn advies namelijk niet voor niets! Voelt het goed....gaan we verder!

-fase 5- evaluatie voorlopige plan

Omdat ik nu je smaak goed aanvoel, ga ik verder met het uitwerken van de wens(en). Zo bekijk ik, conform de afpraken in de offerte, de indeling aan de hand van de door jou aangeleverde plattegrond, voorzie ik deze van kleuradvies, maak ik een verlichtingsplan, kom tot een globaal meubelplan en geef styling-tips. Alles wordt door mij goed onderbouwd met argumenten waarom ik tot deze keuzes gekomen ben. Vaak wordt bij jezelf daardoor ook duidelijk waaròm je niet tevreden was met je eerdere inrichting. Het voor jezelf duidelijk hebben waar je echt happy van wordt, zonder een trend te volgen of iemand te copieëren, maakt jouw huis uniek en passend bij jouw leefstijl. 

We plannen nog even een evaluatie in. Je bent natuurlijk heel benieuwd! Graag verras ik je met de eerste opzet van het plan. Er worden kleurstalen getoond, eventuele monsters van behang en stoffenstalen meegenomen. Het is fijn om deze toch even bij daglicht en in de ruimte te zien en voelen. Ik presenteer dit voorlopige plan in 2D en we bespreken wat je vindt van de indeling, de kleurkeuze, de gekozen materialen, de meubelstijl, verlichting en accessoires. In deze fase is er nog genoeg ruimte voor verandering. Als je moeite hebt met het visualiseren van het 2D-plan, is het mogelijk om een 3D presentatie te krijgen. Bij twijfel zelfs 2 verschillende zodat je echt de juiste keuze kan maken. Dit kun je vooraf aangeven zodat dit nu al direct getoond kan worden, maar uiteraard is het ook mogelijk om hiervoor nu een aanvullende offerte aan te vragen. 

-fase 6- meubels kiezen

Ben je superblij geworden van de voorstellen? Alleen dan kunnen we verder gaan. Nu kunnen we, indien gewenst, een concreet meubelplan maken. Ik kan je ontzorgen door leveranciers te bezoeken (eventueel in de directe omgeving van je woning) en een overzicht samen te stellen van de gekozen meubels, lampen, stoffering en accessoires. Uiteraard houd ik hierbij rekening met het door jou opgegeven budget. Een op maat gemaakt meubel? Dan is het mogelijk om, in samenwerking met de deskundige meubelmaker waarmee ik samenwerk, een tekening op te vragen. Wil je liever zelf gaan shoppen, of juist sámen mij ..... alles is bespreekbaar.

-fase 7- definitief plan

Nu alles uitgekozen is, presenteer ik tenslotte bij je thuis het definitieve totaalplan! Je krijgt van mij een een hand-out in A4 formaat en via e-mail, met het uitgewerkte plan, alsmede de 2D en eventueel 3D presentatie. Je kunt met het uitgewerkte plan meteen zelf aan de slag. Maar DURV kan je ook helpen met de uitvoering van het interieuradvies. Door een ruim net werk aan professionele, vakkundige en betrouwbare partijen kan het gemaakte plan snel werkelijkheid worden. Is er een vakbekwame schilder nodig? Of iemand die uw badkamerplannen kan uitvoeren? Geen probleem! Ook voor tuinadvies mag je DURV gerust benaderen. Ik kan je in contact brengen met professionals waarmee ik eerder zaken heb gedaan en goede ervaringen deel.  

Indien gewenst kan DURV ook helpen met de af-styling. Dat maakt het helemaal af! Het puntje op de i!

De totaalprijs is afhankelijk van de grootte van het project en jouw wensen.

*genoemde prijs is INCLUSIEF 21% btw. Kilometervergoeding: 19 ct./km, vanaf 10 km rond Geldrop. Materialen en eventueel arbeidsloon derden niet inbegrepen. Deze worden, indien gewenst, gespecificeerd in de offerte.

Kan ik je helpen met slechts een onderdeel; wil je bijvoorbeeld graag dat ik je alleen advies geef over de indeling in je woning, of wil je je huis eens anders gestyled hebben, dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Kosten op basis van het uurtarief, uiteraard rekening houdend met het door jou opgegeven budget.