Tarief verkoopstyling van uw huis

VERKOOPSTYLING

Gaat je woning binnenkort in de verkoop, of staat deze al te koop? Verkoopstyling helpt!
Het doel is natuurlijk om de woning snel te verkopen tegen de hoogste verkoopprijs! De eerste indruk, zowel online als bij een bezoek, is dan uitermate belangrijk! Bedenk dat potentiële kopers moeite kunnen hebben om door persoonlijke spullen heen kunnen kijken. Het is lastig om zich voor te kunnen stellen dat dit huis hun eigen woning wordt met eigen meubels en voorkeuren. Maar je wilt echt geen karakterloos en saai huis presenteren! Vaak is dat lastig! Op foto's is het heel belangrijk om rustig maar toch onderscheidend (lees "niet saai") te zijn, want jouw woningfoto wordt maar een paar seconden bekeken op een verkoopsite. Een geDURVde verkoopstyling maakt het verschil om geïnteresseerden te motiveren verder te kijken en een afspraak te maken voor een bezichtiging. Bovendien moeten klanten positief verrast worden als zij bij jou binnenkomen. Als de woning bij bezichtiging ook zeker net zo mooi is als op foto's is beloofd, levert de woning door een verkoopstylingsadvies al snel duizenden euro's meer op! En wie wil dat nu niet?

Wacht niet langer ...... een verkoopstyling is veel goedkoper dan een verkoopprijsverlaging!

JA .... IK HEB VERKOOPSTYLINGSADVIES NODIG!: 
Bij DURV Interieuradvies kun je terecht voor een goed onderbouwd STYLINGSADVIES, een BASIS VERKOOPSTYLING maar ook voor COMPLETE VERKOOPSTYLING.

Kies voor de optie die bij jouw situatie of budget past! Hoe gaat een verkoopstyling van DURV in zijn werk: 

- STYLINGSADVIES bij je thuis; € 160,-* (+/- 2 uur). 

DURV geeft je direct advies waarmee jij ZELF aan de slag kunt gaan om jouw woning verkoop-klaar te maken. Samen lopen we in jouw woning alle ruimten door (en eventueel ook de tuin). Per ruimte wordt je gemotiveerd door goed onderbouwde adviezen om deze aan te pakken. Als bij jou thuis blijkt dat je toch een uitgebreider stylingsadvies wenst kan dat natuurlijk altijd. Hiervoor maken wij dan graag een nieuwe afspraak. 

 

- BASIS VERKOOPSTYLING; vanaf € 320,-* (4 uur)

Jouw woonkamer, keuken, badkamer en 1 slaapkamer worden bekeken en DIRECT ge(re)styled. Samen doorlopen we de overige ruimten in je huis en krijg je advies over wat je zelf kunt doen om deze optimaal te presenteren. Omdat niet ieder huis even veel tijd nodig heeft om verkoop-klaar te maken, wordt snel aan je aangegeven of het haalbaar is binnen deze tijd. Zelf meehelpen màg uiteraard altijd, waardoor het mogelijk kan zijn dat meer ruimten in het huis gestyled kunnen worden binnen die 4 uren. Er kan geadviseerd worden om kleine of grotere aanpassingen door te voeren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het advies een vloerkleed aan te schaffen, of het verven van een of meerdere muren, wat een groot effect zal hebben. DURV kan dit op afspraak ook voor je regelen indien je daar zelf niet mee aan de slag wilt of kunt gaan. Ik ontzorg graag! 

 

- COMPLETE VERKOOPSTYLING; vanaf €320,-* 

Jij wilt graag advies, maar deze ook compleet laten uitvoeren voor DURV? In dat geval kies je voor deze optie. Ik kom bij jou aan huis en loop met je door de woning. Hierbij wordt een en ander met jou besproken en bij een goede klik maken we een vervolgafspraak. De verkoopstyling wordt op een geschikt moment uitgevoerd. Geen vraagtekens over de totale hoogte van de kosten....uiteraard ontvang je vooraf van DURV nog een uitgebreide offerte. Wel zo prettig lijkt me!

*genoemde prijzen zijn INCLUSIEF 21% btw. KM vergoeding:  19 ct./km, vanaf 10 km rond Geldrop. Materialen en eventueel arbeidsloon derden niet inbegrepen. Deze worden gespecificeerd in de offerte.

Gun ook uw NIEUWE woning een kleur-, licht- en/of indelingsplan van DURV!