Advies aan particulieren; DURV(F)!

Ben je helemaal tevreden over het totaalplaatje in je huiskamer? Heeft je slaapkamer de juiste sfeer en look? Is de badkamer praktisch ingedeeld? DURV Interieuradvies kan met je meedenken en een deskundig advies geven waardoor het resultaat nóg mooier wordt. Soms ben je gewoon toe aan verandering; rustiger of juist met iets meer durf? Of het nu gaat om een enkel nieuw meubelstuk, een andere kleur op de muur, of een complete verandering van sfeer in een ruimte, het interieuradvies wat ik je geef is goed onderbouwd en afgestemd op jouw wens, budget en vooral persoonlijkheid.

In een eerste kennismakingsgesprek bij je thuis wordt besproken wat je woonwens is en het beschikbare budget hiervoor. Tijdens de kennismaking wordt duidelijk wat de mogelijkheden zijn, waar eventuele knelpunten liggen en of er verschil zit in interieursmaak tussen u en uw partner. Maar heb vertrouwen! Samen komen we tot een mooie passende oplossing! Bij een goede 'klik" volgt een opdracht aan DURV Interieuradvies en ga ik voor je aan de slag. Omdat elk advies anders is, ontvang je na het kennismakingsbezoek een offerte op maat. Hierdoor weet je van te voren hoe hoog de kosten zullen uitvallen. Een prettig gevoel lijkt me! Lees meer hierover bij mijn werkwijze; advies aan huis.

DURV kan je, indien gewenst, ook helpen met de uitvoering van het interieuradvies. Door een ruim net werk aan professionele, vakkundige en betrouwbare partijen kan het gemaakte plan snel werkelijkheid worden. Is er een vakbekwame schilder nodig? Of iemand die uw badkamerplannen kan uitvoeren? Geen probleem! Ook voor tuinadvies mag je DURV gerust benaderen. Ik kan je in contact brengen met professionals waarmee ik eerder zaken heb gedaan en goede ervaringen deel.

Uiteraard kun je ook direct zelf aan de slag met mijn advies. 

Tot slot: juist als je je huis juist wilt verkópen is een stylist geen overbodige luxe. Een verkoop-stylist kan je per vertrek vertellen wat je kunt doen om je woning verkoop klaar te (laten) maken. En de kosten....die verdien je zeker terug; snelle verkoop & tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs! Lees meer hierover bij mijn werkwijze/tarieven, onder hoofdstuk verkoopstyling.